КОНТО Веб портал!


ресетирај!
! Ажурирано на 04/02/2023 03:04
Во пресрет на предстојните светли празници, би сакале да ви се заблагодариме за целосната поддршка и соработка во текот на оваа година! Ви посакуваме Вам и на Вашите семејства Среќен Божиќ и Среќна Нова Година полна со здравје, мир и благосостојба !
РАБОТНО ВРЕМЕ
ПОН-ПЕТ 08:00 - 19:00 / САБОТА 08:00 - 15:00 / НЕДЕЛА Е НЕРАБОТЕН ДЕН
КАРГО
НАРАЧКИ ЗА ПО КАРГО СЕ ПРИМААТ НАЈДОЦНА ДО 13:30
Настанат е исклучок. Апликацијата можеби нема да реагира додека не се направи 'Reload' Reload 🗙